Yeni Staj Başvuruları(önemli) !!!

Yeni Staj Başvurularında:

Öğrencilerimiz staj yapmak için herhangi bir işletmeden onay aldıklarında, kabul mektuplarında staj yapacakları süre içerisinde kendilerine maaş ödenip ödenmeyeceğinin, ödenecekse ne kadar maaş ödeneceği bilgilerinin mutlaka belirtilmesi gerekmektedir. Kabul mektubunda bu yönde bir bilgi olmaması durumunda öğrencilerimizin staj yapmaları mümkün değildir. Eğer ücret ödenecekse, staj yapılacak İşletme, Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Öğrenci arasında öğrenciler staja başlamadan önce işletme tarafından bir sözleşme yapılacak, 3 nüsha olacak sözleşme önce İşletme yetkilileri ve öğrenci tarafından imzalanacaktır. Staj Sigorta Talep Formu ile öğrencilerimiz sigorta girişlerinin yapılması için bölümlerine başvuracağı zaman yanlarında getirdikleri üç nüsha sözleşmeyi Dekanlık makamına da imzalattıracaklar ve sözleşmelerin bir nüshası Fakültede, diğer nüshası öğrencide kalacak, son nüsha ise öğrenci tarafından staja başlamadan önce İşletmeye teslim edilecektir. İlgili öğrencilere duyurulur.

Yeni Staj Sigorta Talep Formu:

Önemli: Öğrencilerin staj yapacakları şirket tarafından gönderilen kabul mektupları antetli kağıtta olmalıdır. Aksi taktirde kabul mektupları işleme alınmayacaktır.

Not: Sözleşme siteye eklenecektir.

09 Haziran 2017, Cuma / 1446 defa okundu.