Staj Yapacak Öğrencilere Duyuru

Tıklayınız.

Açıklama:

5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu gereği; bakmakla yükümlü kişi kapsamında bulunmayan, ailesinden, anne veya babasından genel sağlık hizmeti almayan öğrencilerimizin staj süresi boyunca genel sağlık sigortası kapsamında sağlık primlerinin de ödemesi yapılacaktır.

Bu sebeple; Fakültemiz öğrencilerine ait "Zorunlu ve İsteğe Bağlı Staj Sigorta Talep Formları" ile "Öğrenci ve İşveren Bilgi Formu" yeniden düzenlenmiş olup, staj sigorta talep formlarına Sağlık Provizyonu Müstehaklığını (SPAS) gösterir belgenin de mutlaka eklenmesi gerekmektedir. Belge E-Devlet Sağlık Provizyon Aktivasyon Sisteminden E Devlet şifresi ilegiriş yapılarak ya da SGK' dan başvuru yapılarak alınacaktır.

SPAS Müstehaklık sorgulama örneği olmayan öğrencinin staj sigorta talep formları işleme alınmayacak, sigorta girişleri yapılmayacaktır

04 Ocak 2019, Cuma / 1156 defa okundu.