Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Öğrenci ve İşveren Bilgi Formu

“3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanununa göre İşletmelerde Mesleki Eğitim Gören Öğrencilerin Ücretlerinin bir kısmının işsizlik sigortası fonundan karşılanmasına ilişkin usul ve esaslar” kapsamında 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ikinci döneminden başlamak üzere işletmelerde mesleki eğitim gören, staj ve tamamlayıcı eğitime devam edenler için  STAJ ÜCRETLERİNE İŞSİZLİK FONU KATKISI ÖĞRENCİ VE İŞVEREN BİLGİ FORMU (tıklayınız) ' nun öğrenci ve firma tarafından karşılıklı imzalanarak, öğrenci tarafından Staj Sigorta Talep Formuna eklenerek bölümüne teslim edilmesi gerekir. Öğrenciye ücret ödendiğine dair banka dekontunun da staj bitiminde yine öğrenci tarafından bölümüne teslim edilmesi gerekmektedir.
Not: Kamu kurum ve kuruluşları bu kapsam dışındadır; Kamu kurum ve kuruluşlarında staj yapan öğrenciler için bu formun doldurulmasına gerek yoktur.

03 Temmuz 2017, Pazartesi / 2901 defa okundu.