Staj Başvuruları Hakkında Uyulması Gereken Kurallar

Staj Başvuruları Hakkında Uyulması Greken Kurallar

Bölge Sanayi Oryantasyon ve Normal Stajlar

• Sanayi Oryantasyon Projesine katılım şartı, öğrencinin haftada en az iki gün 08-17 arası dersinin bulunmaması gerekiyor.
  • Öğrencilerin beyan ettikleri yer ve tarihlerde staj yapması zorunludur.
  • Başvuruların bölümlere, staj başlama tarihinden 5 (beş) iş günü öncesinde yapılması gerekmektedir.
  • Sigorta talep formuna, işyeri kabul yazısı (staj tarihleri belirtilmiş olarak) eklenmelidir.
  •  Belirtilen tarihlerde mücbir nedenlerden (hastalık, kaza, grev, vb.) dolayı değişiklik olması halinde, bu durumun staja başlama tarihinden veya en az 3 (üç) gün önce; staj başladıktan sonra ortaya çıkması durumunda ise 3 (üç) iş günü içerisinde Fakülte ve Bölüm Staj Komisyonu’na bildirilmesi  zorunludur.
  •  Kurallara uymayan öğrenci Projeden çıkartılır.
  •  Belirtilen tarihler dışında yapılan stajlarda, sigorta pirimi açısından Üniversitenin hiçbir yükümlülüğü yoktur..

18 Ekim 2016, Salı / 963 defa okundu.